Istaknuti članak: Mokra nasuprot suhe hrane

ĐumbirSvi svojim dlakavim najboljim prijateljima želimo pružiti najbolje što možemo, a važno je to učiniti ako želimo da budu što duže u blizini! Odluke poput odabira hrane koju ćete dati ljubimcu u početku se mogu činiti laganima, ali s toliko izbora može biti teže nego što mislite. Ne samo da je odluka koja je marka najbolja, već vrsta hrane koju ćete dati svom ljubimcu može biti težak izbor!

U industriji hrane za kućne ljubimce često se raspravlja je li mokra ili suha hrana bolja za vaše kućne ljubimce, posebno kada je riječ o hranjenju pasa i mačaka. Razmotrit ćemo prednosti suhe hrane za kućne ljubimce, a posebno proizvode popularne marke, Ja sam s .

Bernski planinski pasHrana za mačke Iams dolazi u širokom rasponu suhih sorti prilagođenih potrebama vaših mačaka u svakoj fazi njihova života. Isto vrijedi i za Iams hrana za pse . Njihova web stranica nudi puno savjeta o tome koji je njihov proizvod najbolji za vašu životinju. Kaže se da je suha hrana prehrambeno bolja za kućne ljubimce jer što više vlage u hrani životinja mora unositi da bi dobila bjelančevine, masnoće i druge esencijalne hranjive sastojke koja njihova tijela trebaju.

Kao i kod mnogih stvari u životu, maksimalno iskoristite svoj novac visoko je na listi prioriteta. Korist od suhog hrana za kućne ljubimce je da je otpad sveden na minimum. Jednostavno možete dodati više ako je vaš pas još uvijek gladan, dok se kod vrećica s mokrom hranom hrana može ostaviti i morat će se baciti!

TabbySvaki je kućni ljubimac drugačiji pa je to zaista ono što dobro funkcionira u vašoj situaciji, nadamo se da vam je ovo dalo uvid u blagodati suhe hrane.

Zanimljivi Članci